He leukerd,


Gistermiddag (7 september ‘ 18) was het eindelijk zo ver.. de ZUSSS sneakpeakdag waarin we de najaar-winter collectie van 2018 te zien kregen. Dit samen met 5 andere ZUSSS & Instagram liefhebbers. De meiden hadden express gekozen voor een klein groepje en dit maakte het meteen zo knus en gezellig. 

En zoals vele van jullie weten ben ik een enorme ZUSSS fan dus heb ik vol enthousiasme uitgekeken naar deze middag en dit was niet voor niets, want ooooh wat is het pand gaaf!!! Als je binnen komt waan je je al helemaal in het stoere, basic en unieke sfeertje en kijk je je ogen uit.

 


We werden stuk voor stuk enorm leuk ontvangen door de meiden van ZUSSS en hebben daarna een rondleiding gekregen door heel het pand. Zo gaaf om te zien dat een merk in zo’n korte tijd zo gigantisch kan groeien naar dit wat zij nu hebben. Om trots op te zijn!!

En toen was het eindelijk zo ver.. op naar de showroom!
Ik keek mijn ogen uit. Wat een snoepjes winkel is dat en wat werd ik hebberig! De nieuwe collectie is zooo gaaf en past zonder twijfel in ieder interieur en dan nog niet gesproken over de tassen, kleding, verzorgingslijn en alle andere leuke spullen. Hier gaat iedere vrouw gelukkig van worden.  Geniet van al deze sneakpeak foto’s, laat gezellig een reactie achter wat jij er van vindt..  ennn ik kan je garanderen; inhouden lukt niet ;-)

 

Liefs,

Lucienne

Reactie plaatsen

Reacties

Mirjam
een jaar geleden

Echt super leuk bij Zuss geweest😍
Dat je andere Insta mensen ontmoet, echt
Gezellig....ziet er top uit!!!
Ik zag op je foto een mooi wit dekbedovertrek, is deze al te koop?

Liefs, Mirjam

Kathelijne
een jaar geleden

Wow, dat lijkt mij zo gaaf! Ziet er top uit!!

Karin Schipper
een jaar geleden

Leuke blog! Ik ben ook een enorme Zusss fan en kan niet wachten tot de nieuwe collectie helemaal verkrijgbaar is. 🤩

Anneke
een jaar geleden

Dat ziet er heel gezellig en mooi uit🤗

Esthet
een jaar geleden

Erg tof Luus!!