Hi lieve lezers,

 

Regelmatig krijg ik de vraag of ik tips heb voor het inrichten van een huis en met name het inrichten van een nieuwbouw huis. Daarom dacht ik laat ik mijn tips eens met jullie delen en wie weet kunnen jullie er wat mee. Dat zou toch wel erg leuk zijn ;-)

 

Veel lees plezier!

 

Tip 1: Ga op zoek naar inspiratie.
Social media (in het bijzonder; Instagram en Pinterest) staat vol met mooie interieur plaatjes. Dit heeft ons enorm geholpen om er achter te komen wat wij nou eigenlijk mooi vonden.

 

Tip 2: Bezoek verschillende soorten woonwinkels.
Beslis niet bij de eerste beste winkel, maar maak je zoektocht af. Terug gaan naar de winkel waar je iets leuks gevonden hebt kan altijd nog.

 

Tip 3: Losse producten.
Loop de meubelsets voorbij en ga op zoek naar losse producten. Dit maakt je huis speelser en niet zo eentonig.

Tip 4: Sla items + mooie kleuren op.
Wanneer je iets leuks tegen komt maak hier dan een foto of printscreen van. Bewaar stalen van kleuren/tinten die je erg mooi vindt. Dit helpt je enorm bij de volgende stap.

 

Tip 5: Moodboard.
Maak een moodboard hier zie je in 1 oogopslag of alles bij elkaar past of niet. Ideaal dus en erg leuk om te bekijken of om aan familie/vrienden te showen.

 

Tip 6: Past het in ons huis?
Twijfel je of het item in je huis past? Wacht dan met kopen en beslis achteraf. Wanneer alle andere meubels staan geeft dit een veel beter beeld van wat je nog mist en eventueel nog nodig hebt. Dit heeft ons enorm geholpen.

 

Tip 7: Less is more!
Zorg dat je huis voor jou rust uitstraalt. We willen toch allemaal kunnen ontspannen in ons huis?!

 

Thanks voor het lezen van mijn tweede blog en schroom niet om een reactie achter te laten. Vind ik alleen maar erg leuk!

 

Liefs,

Lucienne

 

Reactie plaatsen

Reacties

Esther
een jaar geleden

Erg handige tips 👍thnxxx