Hi, 


De laatste weken genieten wij in Nederland allemaal massaal van het zonnetje of het nou in ons eigen land is of op vakantie. We gaan op zoek naar leuke plekjes,relax- tentjes en hotspots om deze mooie zomer-dagen door te komen, maar hoe tof zou het zijn als je juist dat zonnige vakantie sfeertje in huis kan halen? Dat je iedere dag kan genieten van dat ene mooie plekje waar jij gelukkig van wordt?

 

Ik denk zelf dat we dit allemaal wel willen, maar hoe hard we ons best hier ook voor doen blijft het lastig om in je eigen tuin het perfecte plekje te creëren. Pas nam ik een kijkje op de volgende site (www.outdoorlifestyle.nl) en waande mij meteen weer in hét sfeertje. Dit mede dankzij de loungebanken die hier te zien zijn. En wat nou helemaal leuk is; er zijn zoveel voordelen aan deze sets en ik kan het niet laten om er een paar met jullie te delen.

  • De outdoor lifestyle loungebanken kun je 365 dagen buiten laten staan. Geen gesleep met kussens iedere avond.
  • Het is gemaakt van quick dry foam: dit is een foam waar allemaal hele kleine gaatjes in zitten. Als er water in komt dan kan dat het water niet vasthouden en loopt er zo doorheen. Hierdoor wordt je bank nooit nat van binnen zoals alle ander kussens die helemaal vollopen met water en daardoor gaat stinken en schimmelen.
  • De stof is enorm sterk en uv-bestendig. Hierop krijg je lang garantie net als op het aluminium frame.
  • De hoezen kunnen makkelijk gewassen worden, dus wees niet bang om je zand voeten neer te leggen.
  • Er is een thuisservice, zie je dus iets leuks en ben je benieuwd hoe het in het echt is? Neem dan contact op en outdoor lifestyle komt langs (met loungebank/module) zodat je meteen weet of je keuze goed is.

 

En wat helemaal leuk is, is dat de bank bestaat uit losse modules (chaise longue, hoekmodule, tussenmodule, poef) die allemaal makkelijk aan elkaar geschakeld kunnen worden. Zo kan je het helemaal naar je eigen smaak maken!

 

En als afsluiter.. Noem mijn naam bij bezichtiging en je krijgt 10% korting op de aankoop van een loungebank.

 

Ik hoop dat ik jullie op ideeën heb gebracht en zie graag jullie eigen fijne loungeplekjes langs komen!


Liefs,

Lucienne

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.