Hi lieve lezer(s),

 

Wij “Jellina en Lucienne” nemen jullie graag mee naar ons favoriete hoekje in huis!

Heb jij wel eens de vraag gehad, wat is jouw favoriete plek in huis? Wij namelijk wel, op Instagram, als er vrienden of zelfs onbekende in ons huis binnen stappen zijn ze altijd benieuwd; waar zit je nou het liefst? Of welke plek in je huis voelt voor jou het prettigst? Vandaar dat het ons leuk lijkt om dit met jullie te delen:

 

Lucienne;

Als we het hebben over een favoriet plekje in huis dan is voor mij de keuze snel gemaakt. Dit is hét hoekje waar ik tot rust kom, waar ik ‘s ochtends het liefst de dag begin, maar hem ook erg graag eindig.

 

Op de één of andere manier kom ik hier tot rust en daar heb ik dan weinig voor nodig. Mijn telefoon, tijdschriften en een kopje thee maken al een hoop goed om even nergens anders aan hoeven te denken. Heerlijk om zo inspiratie op te doen, te genieten van jullie plaatjes en even dat ene momentje voor mijzelf waar ik zo van geniet.

 

En ook al vind ik het heerlijk om te veranderen in huis, dit hoekje blijft toch vrijwel het zelfde (oké op de stoel na dan, die wisselt eens in de zoveel maanden). Verder vind ik dat een andere poster of een bos bloemen hier al wonderen doet. En ik geef het graag toe dat het best fijn is om een hoekje te hebben waar je snel tevreden over bent en dus niet te veel over na hoeft te denken ;-)

 

Jellina (van; www.instagram.com/jellinadetmar)
www.jellinadetmar.nl


Als ik na het werk thuis kom hebben wij gelijk in de keuken het familiemomentje. Jan heeft meestal het eten al klaar en dan kom ik rond kwart voor 6 in huis na het werk. De kids stormen op mij af en roepen dan; ‘ik heb je gemist mem’.  Dat is toch wel heerlijk thuis komen.

 

Dit is echt mijn favoriete momentje van de dag! Dat ze onwijs blij zijn als ik thuis kom. Daarna gaan we al snel aan tafel zitten en gaan we eten. De keuken is op dat moment wel mijn plek waar ik geniet, even de rust op zoeken na een drukke dag op het werk, en het gezinsmomentje!

 

De verhalen van Déjan, hoe het op school was gaan dan gelijk te ronde en Jan en ik kletsen over hoe de dag was. Melin brabbelt lekker en gezamenlijk genieten we van het eten! De keuken is bij ons ook in het weekend de plek waar we veel vertoeven. Zeker dus met eten maar ook kunnen we daar met de kinderen heerlijk knutselen, kleuren en koffie drinken.

 

Vandaag deelde wij ons ‘favo’ hoekje met jullie, en natuurlijk zijn wij ook wel benieuwd naar jullie favoriete plek. Het zou leuk zijn als je deze na het lezen van onze blog met ons wilt delen. :-)

 

Liefs,

Jellina & Lucienne

Reactie plaatsen

Reacties

Wilma (huisjeboompjeboys
een jaar geleden

Van jullie beide snap ik dat gelijk! Allebei prachtige hoekjes vol gezelligheid en voor een moment van rust! Ik denk dat het bij mij nogal eens veranderd! Wij wonen hier ook nog maar een half jaar dus er veranderd nog best veel maar het voelt gelukkig wel echt als thuis komen!