Mijn eerste blog

Allereerst wat super leuk dat je de moeite neemt om een kijkje te nemen op mijn spiksplinternieuwe blog.

Na heel lang twijfelen heb ik nu toch de beslissing genomen om mijn eigen blog te gaan starten en hier voor jullie leuke producten te showen, DIY-projectjes te laten zien en mijn liefde voor interieur en lifestyle met jullie te delen. 

Wie ben ik? En hoe begon het allemaal?

Ik ben Lucienne Matsinger 24 jaar oud en in het dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf. Ik woon sinds april 2017 samen met mijn lieve vriend Kees en poes Snoet in ons nieuwbouwhuis in Dirksland (Zuid-Holland). Toen wij de knoop doorhakten om ons huis te kopen ben ik meteen gaan rondstruinen op Pinterest en Instagram om te kijken waar wij nou eigenlijk gelukkig van werden. Al snel werd dit duidelijk; rust, lichte kleuren, natuurlijke materialen en niet al te veel 'zooi'. 

 

Na het zien van alle plaatjes dacht ik al snel; het is wel erg leuk om straks ook onze vorderingen en het eindresultaat te delen op Instagram en al snel merkte ik dat dat best wel in de smaak viel en ik steeds meer volgers kreeg. Ik besloot hier dus mee door te gaan en al snel bleek dat hier meer uit te halen viel dan alleen voor de lol wat foto's plaatsen, maar goed.. dat betekende ook dat ik er nóg meer tijd in moest gaan steken. Toch besloot ik het te doen, omdat ik ondanks het soms harde werken en de verplichtingen ik ook toch echt wel mijn ontspanning eruit haal en dat is wat het zo leuk maakt.


Nu ruim een jaar verder staan we hier en ben ik enorm blij met het plekje waar wij zijn begonnen en waar wij nog iedere dag van genieten. Ik kijk er naar uit om nog meer plaatjes en blogs met jullie te delen. Ik hoop dat de eerste blog (misschien wel de lastigste) een succes was. De volgende volgt snel! ;-)

Ik zou het leuk vinden als jullie hieronder een reactie achterlaten.Liefs,
Lucienne

Reactie plaatsen

Reacties

Petra Marijs
een jaar geleden

Hoi,
Gefeliciteerd en wat superleuk. Ik kijk nu alweer uit naar je volgende blog. Wat een prachtige foto's.
Veel plezier en succes!!😘😘

Daphne
een jaar geleden

Ha Lucienne,

Wat een grote stap en leuk om te zien dat je deze maakt! Wij zijn in februari verhuisd en ook dagelijks post ik foto’s op instagram van alles wat mij om het huis bezighoudt! Heerlijk om te doen! Veel plezier met je blog! 😘

Jellina
een jaar geleden

Hi,
Super leuk zeg! Gefeliciteerd 🎊
Ben heel benieuwd naar al je blogs en DIY!
Liefs Jellina

Sonja
een jaar geleden

De kop is er af en Luus is los!! πŸ‘ŠπŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘ŒπŸΌ
Wat gaaf Lucienne, kan je trots op zijn! 😘

Marga
een jaar geleden

Zeer sfeervol, ik ben jaloers op je talent

Lieve
een jaar geleden

Succes Luus!

Mirian
een jaar geleden

Leuk Luus ❀️!

Karin
een jaar geleden

Super leuk idee Lucienne! Ik volg je met veel plezier op Instagram en kijk uit naar je blogs. Bedankt voor alle inspiratie en veel plezier en succes met bloggen.

MariΓ«lle (IG thuizop5)
een jaar geleden

Super leuk Lucienne. En een leuke 1e blogπŸ–€

Willeke
een jaar geleden

Super dat je de knoop hebt doorgehakt!! Een hele leuke eerste blog!! Op naar de volgende....😘