Yesss, alle clichés zijn waar.. de dagen, de weken, ze vliegen voorbij. Hoe hard we ook genieten van ieder moment het échte inimini van Mexx is er al af, want met de dag wordt hij helderder, is hij vaker wakker en krijgen we het idee dat hij steeds bewuster naar dingen kijkt. 

En als ik hier aan terug denk ben ik zo blij dat wij dat hele inimini meteen vast hebben laten leggen door een newborn lifestyle shoot + newborn filmpje bij ons eigen thuis. Zo neemt niemand dit meer van ons af!

 

 

En ook al was Mexx erg wakker die ochtend en hebben we even goed ons best moeten doen om hem in slaap te krijgen was de shoot zo relax. Niets wat moet, gewoon het ritme van het kind volgen, wat komt dat komt en na aanleiding daarvan worden de foto’s gemaakt. 

Niet overdreven poseren, maar gewoon alles puur natuur vastleggen en als het aan mij ligt zegt die echtheid zoooveel meer dan de gemaakte plaatjes.. enorm veel liefde voor mijn kleine vriendje maar ook zoveel voor die leuke vader van ‘m ;-) hier dus een happy mommy met de plaatjes en het filmpje!