Heyyyyy,

 

Inmiddels alweer 28 weken zwanger van ons eerste kindje en alle clichés zijn waar, wat vliegt de tijd.. een paar weken geleden was het dan voor ons allebei ook wel tijd om een beginnetje te maken aan de babykamer, maar allereerst; DE zoektocht.. Wat willen we precies? Waar worden we blij van? Gaan we voor een uitdaging of kiezen we toch voor het lieve, zachte en schattige?

Na wat rondjes in verschillende winkels hadden we al snel de keuze gemaakt; ook hierin gaan we niet kiezen voor een complete set, maar gaan we allerlei dingen met elkaar combineren. De commode en de kast was voor ons een makkie, aangezien ik deze zelf ooit eerder al had gespot en meteen verliefd was sprong de vonk bij Kees ook snel over ;-) Mooi dus, geregeld.. op naar de rest!

 

Dan het bedje.. iets lastiger verhaal aangezien alles wat we tegen kwamen het steeds net niet was. Op Instagram zag ik al zo vaak van die schattige bedhuisjes voorbij komen voor ouderen kinderen. Zelf had ik nooit geweten dat deze e rook voor de echte mini’s waren dus ik besloot een gokje te wagen en eens rond te neuzen op het internet zo kwam ik binnen no-time terecht bij het Bopita bedhuisje en ook hier was het na 1 keer kijken zeker; dit MOET hem worden. Voor mij een voordeel dat ik hem nog niet zo vaak gezien heb, leuke prijs en super leuk in combinatie met de rest wat wij in gedachten hadden. Wij besloten niet verder te kijken en deze te bestellen.  

 

Een paar weken geleden werd hij bij ons bezorgd en wij besloten hem meteen in elkaar te zetten. Nu is het iedere dag genieten om even dat kamertje in te lopen, aan alle spulletjes te zitten en alvast te dromen over het geen wat komen gaat. Happy mommy hier dus!!

 

 

Voor de liefhebber(s) die net als ons meteen verliefd zijn geworden? Hier kun je hem vinden; https://bopita.com/nl/baby/babykamers/my-first-house.html?utm_source=Lucienne  

Op mijn Instagram deel ik natuurlijk meer van het kamertje mochten jullie het leuk vinden om dat te volgen ;-). En belooft.. de volgende blog komt snel. Hier zat veeeel te lang tussen!!

 

Liefs xx

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.