Hi,


Oke, eindelijk kan ik het met jullie delen, eindelijk kan ik vertellen waarom het zo rustig was vanaf deze kant en eindelijk kan ik vertellen waarom er de laatste tijd geen nieuwe plaatjes meer te zien waren…

Het begon met onze rondreis door Zuid-Afrika, ik wilde genieten van al het moois om ons heen en niet mij verplicht voelen om continue online te zijn, jullie tevreden houden en plaatjes te delen. Bij thuiskomst begon de decembergekte en kwam ik er snel achter dat ik de kracht en puf niet had om nieuwe plaatjes te maken.

Maar dat ik even de puf niet had om continue andere tevreden te houden was niet voor niets.. en ik ben zo blij dat ik dit aan jullie kan en mag vertellen; wij verwachten (als alles goed blijft gaan) begin augustus ons eerste kindje WAAAAHHHH!!!!. Ik kan het wel van de daken schreeuwen en de hele wereld mag het nu weten!! Zo blij dat ik dit samen met Kees mag mee maken en zo leuk dat het genieten nu al begint met alle kleine dingetjes die er bij horen! En wat het helemaal bijzonder maakt; onze mooiste reis maakte het bij thuiskomst nog mooier dan dat het al was. Een echte Afrikaliefdesbaby dus ;-)


 

De vraag die je dan meteen krijgt; hoe voel je je? En om die vraag hier alvast te beantwoorden gaat mij een hoop inbox berichtjes schelen gok ik zo. Ik voel mij goed, natuurlijk merk ik aan heel mijn lijf dat het anders is dan anders, dat alles veranderd en heb ik echt wel last van wat kwaaltjes, maar niets daarvan is in extreme vorm dus we klagen niet.

 

Wij genieten verder en houden jullie zeker weten op de hoogte via mijn blog, maar zeker via Instagram ;-)

 

Liefs en tot snel!